dissabte, 28 de gener del 2012

"Jo vull un tebeo"

Benvinguts a un universo de fantasies, on jo puc ser el personatge d´un tebeo o puc ser real i intentar comptar-vos una història, guiar-vos per un món d´evasió, d´aventures, d´herois, d´amors i desamors, un món fet amb vinyetes i diàlegs, estimulant i lligat a la narració de la vida, real o imaginària. És l´hora dels tebeos. D´obrir eixos fulls de paper, olorar-los i sentir-los perquè allà tot es possible. Jo vull un tebeo i tu?

Així comença l´interessantíssim documental emés al programa Dossiers de Canal Nou anomenat “Jo vull un tebeo”. Amb el qual podràs fer un recorregut per tota la història del còmic valencià des dels anys 50, quan l'antiga escola valenciana dominava el mercat; fins als dibuixants dels 80 i els de l'actualitat. Tot això amb la participació dels mítics representants de l´antiga escola valenciana: Miguel Quesada i Arturo Rojas de la Cámara.

De seguida que comences a veure aquests documental te n´adonaràs que és diferent a tot els altres que has vist, ja que el seu tractament visual és molt innovador gràcies a que l´equip del programa ha elaborat un còmic-reportatge amb la col·laboració d´un dels actuals dibuixants valencians més prestigiosos, Paco Roca. A continuació del  documental teniu un fragment del corresponet còmic perquè pugueu admirar la seua magestuositat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada