divendres, 27 de gener del 2012

Lleguim una estona?

    Segur que quan eres menut alguna vegada has sentit això de “per no fer faltes d´ortografia cal llegir tots els dies una estona”.

    Aleshores obries un llibre perquè la teua mare et deixara en pau i gairebé sense adonar- te´n, arribà el dia que vas descobrir aquella meravellosa novel·la que no podies parar de llegir, que et transportava màgicament a un món fantàstic on tot era possible i els somnis que semblaven irreal de sobte es convertien en allò del més habitual.

A continuación, en aquest enllaç t´oferim una llista de llibres ordenats per diferents graus de dificultat amb l´objectiu que trobes el llibre de la teua vida. Com podràs apreciar a més d´un breu resum sobre el llibre, també tens a la teua disposició la bibliografía de l´autor, junt amb unes preguntes de comprensió lectora que et seran d´ajuda per a traure-li més suc. http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/lectures/index.htm


I si no tens clar per on començar a l´hora de posar-te a llegir, al següent enllaç hi trobaràs tot allò que et pot ajudar a entrenar-te a llegir. http://www.edu365.cat/entrena/index.htm

Mentre que, en aquest enllaç tindràs l´oportunitat de treballar la lectura eficaç. http://www.jverdaguer.org/jsmedia/005eficas/

   A més, per a fomentar la compressió oral i escrita per compte propi et proposem els relats curts amb suport visual i preguntes interactives d´autoavaluació que trobaràs en el següent enllaç. 


I fins i tot, en aquest enllaç trobaràs un videojoc per a poder treballar la compressió oral i escrita anomenat “A la recerca de la informació perduda”. En ell, hauràs de moure't per la pantalla per trobar tot allò que ens indique la informació necessària per poder avançar en el joc.
 http://ice.uab.cat/fontdelcat/MODUL5/videojoc_es/videojoc.htm

I per últim et proposem un repte d´allò més curiós. Vols aprendre a llegir al contrari? Si t´animes en aquesta aventura, aquest enllaç et permetrà practicar aquesta capacitat tant com vullgues per després ensenyar-li-la a qui desitges. 
 http://www.genmagic.net/lengua3/alrev1.swf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada