divendres, 27 de gener del 2012

El món de l´espectacle com a estimul de l´expressió oral

     
     El món de l´espectacle s´ha considerat tradicionalment com una disciplina propera als artistes i llunyana als filòlegs. No obstant això, als últims anys estem començant a donar-nos compte de la inigualable oportunitat que suposen les escenificacions teatrals per a la millora de la comunicación verbal i  no verbal.  

   La gran riquesa expressiva que té lloc a l´hora d´escenificar una  representació es deu fonamentalment a la necessitat d´expresar-se combinant el gest, la paraula, la mirada i l´entonació. No obstant això, el fet que cal ressaltar amb més important és l´excel·lent oportunitat que ens oferix la representació per a poder captar i manifestar les diferents emocions i sensacions que tan deixades de racó tenim a l´escola, malgrat la seva importància per aconseguir una bona educació integral.

Si t´interessa millorar la teua expressió d´una manera lúdica i creativa, tal vegada et semble gratificant assistir al curs d´expressió oral (de 120 hores) que oferix l’Institut de Teatre de Barcelona destinat a professionals  i estudiants de magisteri, logopèdia, periodisme i filologia, i a tothom que utilitze  la veu en el treball de cada dia.

Concretament en aquest curs t´ensenyaràs a: alliberar la veu natural, descobrir les possibilitats expressives de la veu, reformar el coneixement del sistema fonètic català, detectar els diferents tipus d´entonacions i millorar la capacitat de comunicar.

Per tant, si estàs interessat en assistir-hi pots adreçar-te al següent enllaç per a obtindre més informació.
http://concapre.cultura.gencat.cat/es/agenda/activitat/CursdexpressioOraldelInstitutdelTeatre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada